نوشته شده توسط : پیمان احمد پور

به استفاده از ابزار ایمیل و ارسال پیام به مخاطبان هدف در راستای جذب مشتریان جدید و حفظ رابطه با مشتریان قدیمی، ایمیل مارکتینگ گفته می‌شود. محتوای پیام شما می‌تواند شامل تبلیغات، محتوای کاربردی، تخفیف‌ها و پیشنهادات جذاب و متفاوت و… باشد.
شما در هر مرحله از استراتژی خود همانند برندسازی و آگاهی از برند، ترغیب به خرید، وفادارسازی، حفظ مشتریان و… می‌توانید سراغ بازاریابی ایمیلی بروید. استفاده از ایمیل ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد در بسیاری از موارد از آنها بی‌خبر هستیم و نمی‌توانیم به درستی از آن سود ببریم.
با این اوصاف به نظر می‌رسد پیش از شروع هر موضوعی باید ابتدا به تاریخچه ایمیل مارکتینگ بپردازیم و با چه هدفی شکل گرفته است. بعد از اطلاع از مباحث مقدماتی است که می‌توانید قسمت‌های پیشرفته و حرفه‌ای این شیوه از مارکتینگ را به خوبی پیاده سازی کنید.

تاریخچه ایمیل مارکتینگ

گری توئرک اولین کسی است که 41 سال پیش توانست ایمیلی را به صورت انبوه برای 400 نفر از مشتریان سازمان تجهیزات دیجیتال (DEC) ارسال کند و فروش 13 میلیون دلاری را رقم بزند. بعد از این اتفاق او را پدر اسپم دنیا نامیدند. اما خود او معتقد بود چون ایمیلش را به صورت هدفمند برای مخاطبان هدف ارسال کرده است باید لقب پدر ایمیل مارکتینگ دنیا را به او بدهند.

http://www.google.com.mx/url?q=https://maxad.ir/instagram-services/
حد فاصل سال‌های 1990 تا 2000 با فراگیر شدن استفاده از اینترنت، سبک زندگی و کاری مردم دستخوش تغییرات زیادی شد. در همین راستا Hotmail به عنوان اولین سرویس ایمیل تحت وب فعالیت خود را به صورت رایگان شروع کرد تا بازاریابان بتوانند از ظرفیت‌های آن در راستای دیجیتال مارکتینگ استفاده کنند و هزینه‌های بازاریابی مستقیم حضوری یا تلفنی را کاهش دهند.

تاریخچه ایمیل مارکتینگ
کم کم بازاریابی ایمیلی به نقطه‌ای رسید که پیام‌های انبوه باید حتما به صندوق دریافتی (Inbox) مخاطبان هدف ارسال می‌شد. مرتبط نبودن موضوع ایمیل، محتوای تبلیغاتی و آزار دهنده، زمان ارسال و… از جمله مواردی بود که در صورت رعایت نکردن آنها، ایمیل‌ها به spam می‌رفتند.
اما از سال 2010 به بعد بازاریابی با ایمیل وارد فاز جدیدی شد و قواعد بازی کاملا تغییر کرد. از یک سو سخت‌گیری‌های صورت گرفته در ارسال ایمیل گروهی ، بررسی محتوای ایمیل‌ها، ارزان‌بودن آن نسبت به روش‌های دیگر، فراگیر شدن استفاده از گوشی‌های هوشمند، اقبال کاربران به استفاده از ایمیل و ظهور شبکه‌های اجتماعی از طرف دیگر، شرایط را برای استفاده از ایمیل سخت‌تر از گذشته کرده بود.

http://maps.google.com.et/url?q=https://maxad.ir/instagram-services/
اما کم‌کم از سال 2013 به بعد خیلی‌ها متوجه شدند چطور باید به صورت حرفه‌ای از این روش استفاده می‌کنند. استفاده از محتوای مناسب و مبتنی بر نیاز و علاقه کاربران، به کارگیری نرم افزارهای حرفه‌ای، یکپارچه‌سازی ایمیل با سیستم‌های مدیریت محتوا، استفاده از سیستم‌های اتوماسیون ایمیل مارکیتنگ، بخش‌بندی مشتریان و ارائه پیشنهادات جذاب شد مخاطبان هدف بیش از پیش درگیر ایمیل‌های دریافتی شوند.

 

مزیت‌های ایمیل مارکتینگ

حالا زمان آن رسیده که بعد از بررسی تاریخچه، کمی از مزایای استفاده از این روش صحبت کنیم و ببینیم کسب و کارهای مختلف چطور می‌توانند از ظرفیت این ابزار کاربردی استفاده کنند.

 

1- نرخ بازگشت سرمایه (ROI) خوب

در دنیای امروز که کسب و کارهای مختلف به سختی حاضر به هزینه کردن هستند و از سوی دیگر دست‌شان برای خرج کردن زیادی در حوزه تبلیغات بسته است، موضوع بازگشت سرمایه اهمیت زیادی دارد. مدیران بی‌صبرانه می‌خواهند ببینند در ازای هزینه‌ای که می‌پردازند چقدر به دست می‌آورند. یکی از مهم‌ترین فواید ایمیل مارکتینگ این است که اگر حرفه‌ای و درست انجام شود، می‌تواند روشی بسیار موثر و کارآمد باشد. این روش نرخ تبدیل بسیار خوبی دارد و روشی کاملاً مقرون به صرفه است.

 

2- اثربخشی آنی

کافی است ایمیلی را برای مخاطبان هدف خود بفرستید و از همان دقایق بعد از ارسال پیام اثرات آن را ببینید. به عنوان مثال اگر قرار است یک حراجی یا فروش ویژه 24 ساعته داشته باشید، می‌توانید از ایمیل بیشترین بهره را ببرید. بازاریابی ایمیلی و محتوای داخل آن به خوبی می‌تواند حس عجله و محدودیت زمانی را القا کند.

 

3- سریع و مقرون به صرفه

ایمیل یکی از سریع‌ترین، ساده‌ترین و ارزان‌ترین ابزارهای تبلیغاتی است که نه‌تنها نرخ بازگشت سرمایه خوبی دارد، بلکه با یک هزینه معقول و با در اختیار داشتن یک لیست ایمیل درست می‌توانید به خروجی باورنکردنی برسید.

 

4- ایمیل‌های سفارشی

نه تنها به عنوان ارسال‌کننده ایمیل برای دریافت خروجی بهتر و افزایش نرخ تبدیل می‌توانید پیام‌های خود را سفارشی‌سازی کنید، بلکه مخاطبان و مشترکان شما نیز این حق انتخاب را دارند که مشخص کنند چه ایمیل‌هایی برای‌شان ارسال شود.

 

5- تحلیل رفتار مشتری

بازاریابی به وسیله ایمیل یکی از بهترین ابزارها براری بررسی و تحلیل رفتار مشتریان و مصرف‌کنندگان است. شما می‌توانید بفهمید مخاطبان چه ایمیل‌هایی را باز کرده‌اند، کدام پیام‌ها برای‌شان جذاب بوده، روی کدام لینک‌ها کلیک کرده‌اند و نسبت به کدام CTA واکنش نشان داده‌اند.

 

6- شروع آسان

سهولت استفاده از ایمیل باعث می‌شود هر کسی با حداقل خدمات اینستاگرام رایگان آموزش بتواند کمپین خود را شروع کند. از طرف دیگر برای آغاز کار نیازی به تیم حرفه‌ای و هزینه زیاد نیست. می‌توانید حتی از قالب‌های آماده همراه با متن، عکس و ویدیو استفاده کنید. البته برخی از سرویس‌های ایمیل Drag & Drop به خوبی توانسته‌اند کار را برای کاربران مبتدی نیز ساده کنند.

 

7- انتقال مستقیم پیام

این روش به انتقال مستقیم و سریع پیام به مخاطبان هدف کمک می‌کند؛ به گونه‌ای که نه تنها بیشتر آن‌ها ایمیل شما را باز می‌کنند یا حتی منتظر آن هستند، بلکه نرخ تبدیل خوبی هم دارد. بخش‌بندی لیست ایمیل برای کسب و کارهایی که اطلاعات کافی از مشتریان دارند خیلی خوب جواب می‌دهد.

 

8- بستر نشر محتوا

ایمیل به تنهایی می‌تواند یکی از بسترهای خوب نشر محتوا باشد. شما می‌توانید تمام یا بخشی از محتوای خود را در ایمیل ارسال برای مخاطبان‌تان بفرستید و آنها را بیش از پیش درگیر کنید. در نهایت با یک CTA جذاب و کاربردی می‌توانید از آنها بخواهید کاری که موردنظر شماست انجام دهند.

مقاله پیشنهادی : استراتژی دیجیتال مارکتینگ

معایب ایمیل مارکتینگ

درست است که بازاریابی مزایای زیادی دارد، اما هیچ سیستمی نمی‌تواند بدون عیب و نقص باشد و  این ابزار نیز از این قاعده مستثنی نیست. در این قسمت به چند مشکل این سیستم خواهیم پرداخت.

  1. اسپم
    اگر نتوانید به درستی مخاطبان خود را هدف قرار دهید یا ایمیل شما کاملا حاوی محتوای تبلیغاتی باشد، در نتیجه ممکن است دریافت‌کنندگان پیام‌های شما را پاک کرده یا آنها را به عنوان اسپم معرفی کنند. باید آنقدر حواس‌تان را جمع کنید که‌ نه‌تنها بتوانید مخاطب درستی پیدا کنید، بلکه با ارائه محتوای درست و اصولی از اسپم شدن ایمیل‌تان جلوگیری کرده و CTR بالایی بگیرید.
  2.  ایمیل‌های ارسال نشده
    اگر از سرویس‌های ارسال ایمیل انبوه استفاده می‌کنید، ممکن خرید ویو پست اینستاگرام است گاهی پیام شما به مقصد نرسد. ضمن اینکه اگر از عباراتی چون «رایگان»، «حتما کلیک کنید» و… استفاده کنید، باید انتظار اسپم‌شدن یا نرسیدن ایمیل به دست مخاطبان را نیز داشته باشید.
  3. مشکلات طراحی
    یکی از اصول استفاده از ایمیل این است که محتوای پیام شما باید در هر دستگاهی به درستی نشان داده شود و همین موضوع برخی را مجاب می‌کند که فقط از پیام متنی در کمپین خود استفاده کنند که واقعا جذاب نیست. طراحی یکی ایمیل و جذاب و حرفه‌ای که در تمامی نمایشگرها به درستی نشان داده شود واقعا کار سختی است.

 

چه کسب و کارهایی از ایمیل مارکتینگ استفاده می‌کنند؟

بسیاری از کسب و کارها به ویژه آن‌هایی که اطلاعات و تعامل خوبی با مخاطبان دارند و می‌دانند ایمیل آن‌ها باز شده و CTR خوبی می‌گیرد، از این ابزار استفاده می‌کنند. ضمن اینکه این روش برای کسب و کارهایی که برای تبلیغات و برقراری رابطه با مخاطبان هزینه زیادی ندارند خیلی خوب جواب می‌دهد، به‌شرطی اینکه بتوانند به مخاطب هدف خود برسند.

همچنین ایمیل برای کسب و کارهایی که برای حفظ و نگهداری مشتری برنامه مناسبی دارند، بسیار کاربردی است. اگر هنوز از اهمیت حفظ و نگهداری مشتری مطلع نیستید یا به دنبال راهی برای بازگرداندن مشتریان قبلی خود هستید، به شما پیشنهاد میکنیم مقاله بازاریابی بازگشتی یا ریتنشن مارکتینگ را مطالعه کنید.

بازاریابی ایمیلی

کاربرد ایمیل مارکتینگ

بازاریابی با ایمیل کاربرد بسیار گسترده‌ای دارد و به دلایل مختلفی می‌توانید از آن استفاده کنید. اما این روزها در یک سری موارد مشخص بیشتر از از این شیوه استفاده می‌شود که به بررسی آن‌ها می‌پردازیم. البته باید این نکته را یادآوری کنیم که بازاریابی ایمیلی به معنای فروش مستقیم محصول از طریق ایمیل نیست. از جمله کاربردها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


1- خوشامد گویی به کاربران جدید

اولین و ساده‌ترین کاربرد ایمیل این است که بعد از عضویت یک کاربر جدید در سایت یا خبرنامه بخواهید به او خوشامد بگویید و از اینکه همراه شماست تشکر کنید. ضمن اینکه می‌توانید اطلاعات ورود، دسترسی به بخش‌های خاص یا راه‌های ارتباطی دیگر را نیز برای او بفرستید.


2- ارسال خبرنامه ایمیلی

بسیاری از کاربران در ازای دریافت یک هدیه رایگان یا محتوای منظم و تخصصی حاضرند ایمیل‌شان را در اختیار شما قرار دهند. شما نیز می‌توانید از این فرصت به خوبی استفاده کنید و رابطه‌تان را با آنها قوی‌تر کرده و آن را حفظ کنید. علاوه بر این می‌توانید برای مخاطبان خبرنامه ایمیل‌های منظمی را بفرستید که در آنها از متن، طرح، عکس، ویدیو و… استفاده کرده‌اید.


3- اطلاع رسانی درباره محصول یا خدمت جدید

اگر قرار است به‌زودی محصول یا خدمت جدیدی را ارائه دهید، می‌توانید از مدتی قبل با استفاده از ایمیل این خبر را اطلاع‌رسانی کنید تا مخاطبان شما در جریان قرار بگیرند.


4- ارسال اطلاعات خرید

یکی از مهم‌ترین زمان‌هایی که می‌توانید از ایمیل استفاده کنید موقعی است که بعد از خرید رسید، فاکتور و جزئیات خرید را برای مشتری ایمیل می‌کنید. ضمن اینکه در صورت نیاز می‌توانید لینک فایل‌های دانلودی را نیز برای او بفرستید. اگر هوشمند باشید می‌توانید در ایمیل خود پیشنهادات خرید جدید یا مرتبط با خرید فعلی نیز قرار دهید.


5- تخفیف و پیشنهادات ویژه

اگر برای مدت زمان مشخص تخفیف یا پیشنهادات ویژه‌ای در نظر گرفته‌اید یا در حال اجرای کمپین‌ تبلیغاتی خاصی هستید، می‌توانید از این روش برای اطلاع‌رسانی به مخاطبان استفاده کنید. این کار کمک می‌کند تا تقریبا بیشتر مخاطبان در جریان قرار بگیرند. ضمن اینکه می‌توانید آخرین فرصت استفاده از این شرایط ویژه را نیز به اطلاع مشتریان برسانید.


6- اطلاع رسانی رویدادها

ممکن است رویداد خاصی برگزار شود که مربوط به کسب و کار شماست یا در آن حضور دارید. خیلی راحت و سریع با استفاده از ارسال ایمیل می‌توانید مخاطبان را در جریان رویداد بگذارید و حتی از آن‌ها دعوت کنید.

 

آموزش مراحل انجام ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ حوزۀ گسترده‌ای است و آموزش کامل آن در این مقاله نمی‌گنجد. اگر بخواهیم به طور خلاصه اشاره کنیم، شیوه انجام آن شامل مراحل زیر می‌شود:

مرحله 1: ایجاد استراتژی

نقطه شروع هر نوعی از بازاریابی، ایجاد یک استراتژی مناسب است. با داشتن یک استراتژی مناسب، می‌توانید با نظم و برنامه‌ریزی کار خود را پیش ببرید.

 

 

مرحله 2: گرفتن لیست ایمیل

برای شروع کمپین باید لیست ایمیل داشته باشید. این لیست را می‌توانید از فرایند لیدجنریشن به دست آورید.

 

 

مرحله 3: انتخاب سرویس مناسب

موسسات و شرکت‌های مختلفی هستند که به شما کمک می‌کنند. شما باید با انجام تحقیقات لازم، یک سرویس مناسب را به کار بگیرید.

 

 

مرحله 4: طراحی ایمیل

طراحی ایمیل و فرم ثبت نام یکی از مهم‌ترین مراحل پیاده سازی کمپین است. این ایمیل‌ها باید از لحاظ محتوایی و بصری جذاب باشند.

 

 

مرحله 5: اتوماسیون ارسال ایمیل

می‌توانید تنظیمات ایمیل‌ها را طوری قرار دهید که پس از ثبت نام مخاطب، برایش ایمیل‌هایی با محتوای کاربردی و مفید ارسال شود.

 

 

مرحله 6: آنالیز داده‌ها

باید نتایج کمپین خود را در گذر زمان کنترل و آنالیز کنید. به همین منظور به شاخص‌های کلیدی خدمات اکسپلور عملکرد (KPI) زیر احتیاج خواهید داشت. باید این شاخص‌ها را به دقت وارسی کنید و چنانچه در کمپین خود به مشکلی برخوردید آن را اصلاح کنید.

 

  • گزارش تحویل: مشخص می‌کند چند درصد از مشترکان ایمیل شما را دریافت کرده‌اند.
  • نرخ بازشدن ایمیل: نشان می‌دهد چه تعداد از مشترکان پس از دریافت ایمیل شما، آن را باز کرده‌اند.
  • نرخ کلیک: نشان می‌دهد چند درصد از مشترکان پس از خواندن ایمیل روی دکمۀ CTA آن کلیک کرده‌‌اند.

برای اینکه بهتر بتوانید از ایمیل استفاده کنید و اطلاعات بیشتری در این حوزه داشته باشید می‌توانید به وبینار آموزشی آقای شهاب ضرغامی مراجعه کنید. در این وبینار تمام مراحل به طور کامل آموزش داده شده‌اند.

استراتژی های ایمیل مارکتینگ

حالا که هر روز شاهد ظهور ابزارهای جدید و ترفندهای جدیدتر برای جذب مخاطبان هستیم، باید ببینیم که کدام استراتژی ها بهتر و بیشتر جواب می‌دهد.

1- ایجاد بهترین لیست ایمیل

ایمیل مارکتینگ بدون یک لیست ایمیل درست و حسابی هیچ معنایی ندارد. لیست ایمیل شما باید کاملا هدفمندانه و هوشمند ساخته شده باشد تا بتوانید بیشترین و بهترین خروجی را از کمپین خود بگیرید. اگر می‌خواهید ایمیل‌های بیشتری جذب کنید حتما ارزش ایجاد کرده و به مخاطبان‌تان منفعت برسانید.

 

2- ریتارگتینگ

یکی دیگر از استراتژی‌های مهم، لینکدین ریتارگتینگ است. مقصود از ریتارگتینگ هدف قرار دادن مجدد خریدارانی است که مدت‌هاست از آنها خبری نداریم یا افرادی که به هر دلیل سبد قبلی خود را ناتمام رها کرده‌اند. باید حتما به آن‌ها یادآوری کنید که برای تکمیل خرید خود دوباره به سایت شما برگردند.

 

3- کمپین‌های تبلیغاتی جدید و هدفمند

با اینکه ایمیل پر ارتباطی بسیار خود و زودبازدهی است و از سوی دیگر شاهد اجرای کمپین‌های تبلیغاتی متنوع و جدید هستیم، در نتیجه می‌توان با ایمیل مارکتینگ به مناسبت‌های مختلف کمپین‌های متفاوتی را اجرا کرد.

 

4- ریتنشن مارکتینگ

یکی از اقدامات هر کسب و کاری به ویژه آن‌هایی که محصول یا خدمتی برای فروش دارند این است که بتوانند مشتریان خود را حفظ کرده و آن‌ها را ترغیب به خرید مجدد کنند. ایمیل یکی از بهترین ابزارهای ریتنشن مارکتینگ یا حفظ مشتریان است و می‌توانید براساس آن ضمن حفظ مخاطبان قبلی، مشتریان تکراری برای خودتان بسازید.

 

5- خبرنامه

خبرنامه‌ها همچنان برای برخی جذاب هستند و آنهایی که دنبال محتوای کاربردی و جدید می‌گردند، عضو خبرنامه شما خواهند شد. شما می‌توانید در استراتژی در خبرنامه خود محتوای جذاب و کاربردی، بخشی از پست بلاگ، اطلاع‌رسانی محصولات جدید، پست‌های شبکه اجتماعی و… را به صورت منظم و مستمر ارسال کنید.

 

اتوماسیون ایمیل مارکتینگ چیست؟

اتوماسیون به معنای خودکارسازی فرایندهاست و اتوماسیون ایمیل مارکتینگ نیز به معنی خودکارسازی فرایندهای ارسال ایمیل است. ضمن اینکه شما می‌توانید یک اتوماسیون حرفه‌ای پشت سیستم ارسال ایمیل خود داشته باشید تا بتوانید از اطلاعات و داده‌ها به دست آورده بهترین استفاده را ببرید.
این روش می‌تواند به معنای ارسال خودکار ایمیل با توجه به سوابق خرید مشتری، علایق، اولویت‌ها، تاریخ‌های مشخص، رفتار مشتری و… باشد و کمک می‌کند تا همیشه به صورت سفارشی با مخاطبان در ارتباط باشید.

 

کمپین ایمیل مارکتینگ

این کمپین مانند دیگر کمپین‌های تبلیغاتی است و ویژگی‌های خودش را دارد که باید اهداف، پرسونای مخاطبان، محتوا، زمان ارسال، بودجه و شاخص‌های کلیدی عملکرد را تعریف کنید.
در مرحله اول باید مشخص کنید هدف شما از کمپین چیست؟ آیا دنبال جذب سرنخ‌های جدید هستید، آیا مشتریان قبلی را هدف قرار داده‌اید، آیا دنبال فروش بیشتر هستید، آیا برای مقطع زمانی تخفیف یا پیشنهاد ویژه‌ای در نظر گرفته‌اید و… .
مرحله بعدی بخش‌بندی لیست ایمیل یا سگمنتیشن (Segmentation) است که براساس پرسونای مخاطب ما انجام می‌شود. به معنای ساده یعنی اینکه مخاطبان هدف‌تان را طوری بخش‌بندی کنید که بتوانید پیام مناسب هر گروه را به دست خودش برسانید.
در مورد انواع کمپین بازاریابی ایمیلی در بخش‌های قبل صحبت کردیم. اما برای اجرای کمپین‌ها بلاگ سراغ کدام ارائه دهنده سرویس ارسال ایمیل برویم؟

 

بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی

در دنیا سرویس های ایمیل مارکتینگ معروفی چون میل چیمپ (mailchimp)، میلرلایت (mailerlite)، سندر (sender)، اوبر (Aweber)، سندپلاس (Sendplus)، سند این بلو (Sendinblue)، کانستنت کانتکت (Constant Contact)، و… فعالیت می‌کنند. اما به دلایل مختلفی چون تحریم‌ یا هزینه‌های بالا نمی‌توانیم به راحتی از آنها استفاده کنیم.
اما برای فرار از این مشکلات می‌توان سراغ سرویس‌های ایرانی رفت که نام آن‌ها در ادامه آورده شده است. در برخی پلن‌ها برای کسب و کارهای کوچک می‌توانید از سرویس‌های رایگان استفاده کنید. این سرویس‌ها برای کاربران ایرانی طراحی شده‌اند، خدمات و امکانات خوبی دارند و قیمت آنها نیز مناسب است.

  • نجوا
  • میل چی
  • آونگ میل
  • پاکت
  • میل تاز
  • اینباکس
 

سخن پایانی

بازاریابی ایمیلی یکی از بهترین و مقرون به صرفه‌ترین ابزارهای ارتباطی و تبلیغاتی است که حتی در دنیای امروز با ظهور پلتفرم‌های جدید، همچنان خوب جواب می‌دهد. به کمک این روش می توانید به خوبی به صورت دائمی با مخاطبان و مشتریان‌تان ارتباط داشته باشید، آن‌ها را در جریان جدیدترین اخبار بگذارید، برای آن‌ها محتوای کاربردی و جذاب بفرستید و به مشتریان‌تان پیشنهادت شگفت‌انگیز ارائه کنید.
همچنین ین شویه از بازاریابی بازگشت سرمایه خوبی دارد و اگر بتوانید به خوبی مخاطبان‌تان را شناسایی کنید، می‌توانید نرخ کلیک خوبی بگیرید. این سیستم ارزان اگر به صورت حرفه‌ای مورد استفاده قرار بگیرد می‌تواند خروجی خوبی برای شما داشته باشد.

منبع



:: برچسب‌ها: خرید ویو , خرید ویو اینستاگرام , خرید بازدید اینستاگرام , خرید بازدید , خرید بازدید ارزان , بازدید ارزان اینستاگرام , خرید بازدید ویو , خرید ویو پست , خرید ویو ریلز , خرید ویو پست اینستاگرام , خرید ویو فوق ارزان , خرید 500 ویو , خرید بازدید ریلز , ویو پست اینستاگرام , خرید بازدید اینستاگرام ارزان , خرید بازدید ویدیو اینستاگرام , خرید بازدید ایرانی اینستاگرام , خرید بازدید واقعی , بازدید اینستاگرام , بازدید اینستاگرام رایگان , خرید 500 ویو اینستاگرام , ویو فیک اینستا , افزایش بازدید اینستاگرام , افزایش ویو اینستاگرام , ویو اینستاگرام , ویو فیک اینستاگرام رایگان , سایت افزایش ویو اینستاگرام , خرید ویو برای پست , بازدید فیک پست اینستاگرام , ویو ریلز اینستاگرام , بازدید اینستاگرام فیک , سایت افزایش بازدید اینستاگرام , خرید افزایش بازدید اینستاگرام , سایت ویو فیک اینستا ,
:: بازدید از این مطلب : 612
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پیمان احمد پور

در سال‌های اخیر دیگر مردم وقتشان را کمتر با خواندن روزنامه یا دیدن تبلیغات در تلویزیون سپری می‌کنند. بخش زیادی از زمان مشتریان شما پای تلفن همراه یا کامپیوتر و تبلت می‌گذرد. به همین دلیل شما باید بتوانید در آنجا با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید.

اگر شما صاحب کالا یا خدمات هستید و می‌خواهید ارتباط مؤثرتری با مخاطبین خود داشته باشید، بی‌شک حضور شما در رسانه‌های دیجیتال مخصوصا در سال آینده یعنی 1401 ضروری است. دیجیتال مارکتینگ یک ابزار برای موفقیت در حوزه بازاریابی و البته تبلیغات است. چرا که برخلاف دیگر ترندهای بازاریابی شما هر فعالیت خود را می‌توانید اندازه‌گیری کنید.

جهت ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ یا بهبود فعالیت کسب و کارتان با شماره 22916723 تماس بگیرید تا همکاران ما در شرکت تبلیغاتی لاوان به شما در این زمینه کمک کنند. همچنین برای آشنایی با خدمات آژانس تبلیغاتی لاوان به صفحه خدمات ما مراجعه کنید.

چارت درختی دنیای کسب و کار

 

فهرست عناوین:

  • دیجیتال مارکتینگ چیست؟ 
  • تبلیغات آنلاین
  • مزایای دیجیتال مارکتینگ
  • تفاوت بازاریابی آفلاین با دیجیتال مارکتینگ چیست ؟
  • چالش‌های دیجیتال مارکتینگ چیست؟
  • چرا دیجیتال مارکتینگ باید جزئی از فعالیت شرکت شما باشد؟
  • بودجه دیجیتال مارکتینگ
  • قیمت تبلیغات دیجیتال
  • آموزش رایگان دیجیتال مارکتینگ
  • ساختار فریم‌ورک RACE در برنامه‌ریزی دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ چیست؟ (Digital Marketing)

در یک تعریف ساده، دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال تبلیغ محصولات و خدمات با استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی یا اینترنت است. این برنامه شامل پیام رسانی متنی، ویدئو، اپلیکیشن، پادکست‌ها، بیلبوردهای الکترونیکی، تلویزیون دیجیتال و کانال‌های رادیویی است. بازاریابی دیجیتال به یک سازمان امکان می‌دهد کمپین‌ها، محتوا و استراتژی خود را تجزیه و تحلیل کند تا بفهمد چه کاری انجام می‌دهد.

خدمات دیجیتال مارکتینگ 

خدمات دیجیتال مارکتینگ به طور کلی در دو بستر وب و شبکه های اجتماعی ارائه می‌شوند که ما در ذیل به آنها اشاره نموده‌ایم:

بستر وب (Web Platform)

  • خدمات سئو سایت یا بهینه سازی موتور جستجو
  • طراحی سایت
  • تبلیغات دیجیتال مانند تبلیغات همسان و تبلیغات بنری و تبلیغات کلیکی
  • ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی از طریق ایمیل
  • بازاریابی تولید محتوا مانند تهیه و تالیف مقاله ، ریپورتاژ آگهی و روابط عمومی الکترونیک
  • بازاریابی ویدئویی یا ویدئو مارکتینگ
  • تبلیغات در گوگل یا گوگل ادز یا گوگل ادوردز
  • صفحات فرود یا لندینگ پیج

بستر شبکه های اجتماعی (Social Media Platform)

  • اینفلوئنسر مارکتینگ
  • بازاریابی تولید محتوا
  • کمپین دیجیتال مانند کمپین تولید محتوا توسط کاربر UGC
  • تبلیغات در شبکه های اجتماعی مانند تبلیغات اینستاگرام ، تبلیغات تلگرام
Online Advertising

تبلیغات آنلاین چیست؟ (Online Ads)

همانطور که از نامش پیداست، تبلیغات آنلاین به تبلیغاتی گفته می‌شود که از طریق اینترنت و فضای مجازی انجام شود. تعریفی که یکی از استادان دانشگاه پنسیلوانیا از تبلیغات آنلاین داشته است به شرح زیر است:

هر فعالیتی که از اینترنت (و شاید همراه با کانال‌­های دیگر) برای ایجاد آگاهی، علاقه یا انجام فعالیتی درباره محصولات و خدمات مشخصی استفاده می‌­کند.

هدف از تبلیغات، رساندن پیام برندمان به مخاطب است تا مخاطب را نسبت به محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهیم آگاه کند. البته با توجه ویژگی‌های فضای مجازی، تبلیغات آنلاین محدودیت‌های بسیار کمتر و در اغلب موارد، مزایای بسیاری نسبت به تبلیغات محیطی دارد.

مزایای تبلیغات آنلاین

به طور کلی مزیت‌های تبلیغات آنلاین نسبت به تبلیغات سنتی در 3 عنوان زیر خلاصه می‌شود:

  • بازدهی بیشتر
  • قابلیت اندازه‌گیری
  • قابلیت شخصی‌سازی

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید به مقاله پلتفرم های تبلیغات آنلاین مراجعه کنید.

تفاوت تبلیغات دیجیتال و سنتی

همانطور که می‌دانید کاربران فضای مجازی روز به روز در حال افزایش بوده و همین مسئله باعث مطرح شدن دیجیتال مارکتینگ شده است. به طور کلی تفاوت‌های عمده‌ای بین تبلیغات در بستر دیجیتال و فضای سنتی وجود دارد که برخی از مهمترین آنها شامل موارد ذیل است.

  • قابلیت بررسی نتایج حاصل از تبلیغات
  • نحوه تعامل کسب و کارها با مشتریان
  • تفاوت بسیار زیاد در هزینه‌های تبلیغات
  • تفاوت در نحوه اصلاح و همچنین کنترل در تبلیغات
  • مشخص کردن مخاطبان هدف و نحوه رسیدن به آنها

طبق پیش‌بینی‌هایی که صورت گرفته و بخش بزرگی از آن نیز محقق شده است، حجم تبلیغات دیجیتال (Digital Advertising) از تبلیغات سنتی در کشورهای توسعه یافته سبقت گرفته است. برای نمونه یکی از ترندها در سال ۲۰۲۱ معرفی شدن اپلیکیشنی به اسم کلاب هاوس می‌باشد که سر و صدای زیادی به پا کرده است.

برای خواندن مطلب در مورد ClubHouse اینجا کلیک کنید.

Digital Ad Spending Worldwide

مزایای دیجیتال مارکتینگ

همانطور که در قسمت‌های قبل به آن اشاره نمودیم، دیجیتال مارکتینگ مزایای بسیار فراوانی برای صاحبان کسب و کارها و از همه مهمتر کاربران دارد. برخی از بهترین مزایای بهره‌مندی از خدمات متنوع دیجیتال مارکتینگ شامل موارد ذیل است:

دستیابی به مشتری هدف

با استفاده از تبلیغات به صورت دیجیتال شما می‌توانید به مشتری مورد نظر خود در زمان مناسب برسید. این مشتریان هدف می‌توانند شرکت‌ها، عناوین شغلی خاص و یا جمعیت خاصی از جامعه باشند. برای نمونه شما می‌توانید به صورت دقیق انتخاب کنید که دوست دارید در چه مکان‌هایی تبلیغات شما دیده شوند. به همین دلیل شما مطمئن خواهید بود هزینه‌ای که صرف تبلیغات می‌کنید، هدر نمی‌رود.

تبدیل آسان و راحت

بازاریابی دیجیتال به مشتریان شما اجازه می‌دهد بلافاصله پس از مشاهده آگهی یا محتوای شما اقدام کنند. آنها می‌توانند بر روی یک لینک کلیک کنند یا یک پست وبلاگ را ذخیره کنند و سریعاً در قیف فروش حرکت کنند. ممکن است آنها بلافاصله خرید نکنند، اما با شما در ارتباط خواهند بود و به شما فرصتی می‌دهند تا با آنها ارتباط برقرار کنید. همین مسئله باعث می‌شود که شما به هدف خود برای جذب مشتری و در نتیجه فروش بیشتر نزدیکتر شوید.

ارتباط بیشتر با مشتریان

بازاریابی دیجیتال به شما امکان می‌دهد تا در زمان واقعی با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید. مهمتر از همه این موقعیت را به شما می‌دهد تا افراد با شما ارتباط برقرار کنند و در نهایت حس وفاداری به برند ایجاد کند.

بهره وری هزینه

بازاریابی دیجیتال نه تنها به مخاطبان وسیع تری نسبت به بازاریابی سنتی می رسد بلکه هزینه کمتری نیز به همراه دارد. این مورد را در نظر بگیرید که با این مقدار هزینه، شما سریعتر به نتایج مورد نظر خود می‌رسید و در نتیجه بازگشت سرمایه تضمین شده است.

دستیابی به یک گستره جغرافیایی

وقتی یک تبلیغ را به صورت آنلاین انجام می‌دهید، مردم می‌توانند بدون توجه به مکانشان آن را ببینند در نتیجه تبلیغات شما به گستره‌ی وسیع‌تری از مخاطبان دست پیدا می‌کند.

دیجیتال مارکتینگ بدون محدودیت برای کسب و کارها

تفاوتی نمی‌کند شرکت بزرگ باشد یا کوچک، همه کسب و کارها در هر اندازه‌ای به آن نیاز دارند. دیجیتال مارکتینگ می‌تواند با ایجاد اعتبار و همچنین آگاهی برای مخاطبان، به افزایش فرصت‌های تجاری و در نتیجه گسترش فعالیت کمک بسیار زیادی کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه به اینجا مراجعه کنید.

تفاوت بازاریابی آفلاین با دیجیتال مارکتینگ چیست؟

مهمترین نکته در اهمیت و تفاوت دیجیتال مارکتینگ با دیگر ابزارهای بازاریابی Marketing در بخش تعاملی آن است. فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی Social Networks امکانی را در اختیار صاحبان کالا می‌‎دهد تا بتوانند بدون واسطه با مشتری تعامل کنند.

تفاوت بازاریابی آفلاین با دیجیتال مارکتینگ چیست؟

همچنین دیجیتال مارکتینگ برخلاف مابقی ابزارهای تبلیغاتی و بازاریابی سنتی قابل اندازه‌گیری است و این موضوع مهمترین ویژگی آن است. با تعریف شاخص اندازه گیری کلیدی KPI می‌توان میزان موفقیت یک کمپین تبلیغات دیجیتال را نسبت به بودجه و هزینه انجام شده اندازه‌گیری کرد. مسئله‌ای که در مورد رسانه‌های آفلاین همچون تبلیغ در نشریات قابل محاسبه نیست و در مورد تبلیغات تلویزیونی نیز به شکل دقیق وجود ندارد.

چالش های آژانس دیجیتال مارکتینگ

کانال های دیجیتال مارکتینگ

پلتفرم‌ها و کانال‌های مختلفی برای بازاریابی دیجیتال وجود دارند که برای رسیدن به اهداف کمپین و کسب و کار بسیار کمک می‌کنند. هر یک از این کانال‌ها کاربردها و مزایای خاص خود را دارند به طور کلی نمی‌توان گفت که یکی از دیگری بهتر است. افزایش مخاطبان، جذب لید و سرنخ و از همه مهمتر افزایش فروش یا ارائه خدمات از اهدافی هستند که با کمک هر یک از این ابزارها و ویدیو مارکتینگ چیه؟ کانال‌ها می‌توان به آنها دست پیدا کرد.

بازاریابی محتوا

یکی از بهترین روش‌های برقراری ارتباط با مخاطبان و در نهایت جذب آنها، تولید محتوای با کیفیت و بازاریابی آن است. بازاریابی محتوا زمانی برای کسب و کارها و کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ نتیجه خواهد داشت که به صورت اصولی و استاندارد طراحی شود. استفاده از محتوا به عنوان یک منبع توسط دیگران و به اشتراک گذاری آن از نشانه‌های رعایت اصول مهم در بازاریابی محتوا محسوب می‌شوند.

این نکته را فراموش نکنید که بازاریابی محتوا نه تنها شامل بلاگ و متن‌ها می‌شود، بلکه انواع دیگر محتوا همچون ویدیو، پست‌های مختلف در شبکه های اجتماعی، کتاب های الکترونیکی، تصاویر اینفوگرافیک و بروشورها را شامل می‌شود.

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

بهبود رتبه وب سایت در زمان جستجوی کاربران در گوگل یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین کارهایی است که در عرصه دیجیتال مارکتینگ باید صورت گیرد. وجود یک وب سایت به همراه محتوای با کیفیت و ایده‌آل که پاسخگوی نیازهای کاربر باشد و همچنین در صفحات اول گوگل نمایش داده شود، از بهترین روش‌های افزایش کاربران و همچنین نرخ ورودی وب سایت است.

سئو سایت به دو بخش تقسیم می‌شود که شامل سئو داخلی و سئو خارجی است. سئو داخلی به کلیه کارهایی که در داخل سایت باید صورت گیرد، همچون تولید محتوای متنی، تصاویر، لینک سازی و کارهای دیگر است. سئو خارجی نیز به کارهای خارج از سایت که شامل لینک سازی، برند منشن بو بسیاری کارهای دیگر است گفته می‌شود.

البته بسیاری از متخصصان این حوزه، سئو تکنیکال را در دسته سوم قرار می‌دهند ولی برخی دیگر سئو تکنیکال را بخشی از سئو داخلی می‌دانند.

بازاریابی شبکه های اجتماعی

بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing) یکی از خدمات آنلاین اینستاگرام قدرتمندترین روش‌های آگاهی از برند و جذب مخاطب است. همانطور که می‌دانید در چند سال اخیر میزان استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده و همین مسئله سبب شده تا کار مارکتینگ در این فضا بسیار متداول و رایج باشد.

یکی از مهمترین و به نوعی بزرگترین مزایای بازاریابی شبکه های اجتماعی را می‌توان ارتباط بهتر با مخاطب و افزایش تعامل با مشتریان برای کسب و کار عنوان کرد. با انجام بازاریابی شبکه های اجتماعی به صورت اصولی کار افزایش فالوئر و جذب مخاطب با کمترین هزینه صورت خواهد گرفت.

تبلیغات کلیکی (PPC)

حتما در بسیاری از سایت‌ها بنرها یا تبلیغاتی را مشاهده کرده‌اید که که با کلیک بر روی آنها به سایت دیگری منتقل می‌شوید. با هر بار کلیک بر روی بنر یا محتوای مورد نظر و ورود به سایت مقصد، یک هزینه از طرف تبلیغ دهنده پرداخت می‌شود. تبلیغات کلیکی را می‌توان یکی از موثرترین روش‌های افزایش میزان ورودی به سایت معرفی کرد.

نکته بسیار مهم در مورد تبلیغات کلیکی، تولید محتوای جذاب برای ترغیب کاربر به کلیک بر روی بنر است. برای کسب و کارهایی که نوپا بوده و برای دیجیتال مارکتینگ بودجه محدودی دارند، تبلیغات کلیکی نسبت به قیمت بسیار به صرفه و مناسب است.

ایمیل مارکتینگ (Email Marketing)

یکی از قدیمی‌ترین و بهترین روش‌های معرفی محصول یا خدمت جدید که از زمان‌های قدیم نیز متداول بوده، استفاده از ایمیل مارکتینگ است. افزایش ورودی سایت، هدایت کاربر به صفحه هدف و از همه مهمتر افزایش میزان فروش محصولات را می‌توان از مزایا و کاربردهای ایمیل مارکتینگ دانست که بخش مهمی از دیجیتال مارکتینگ می‌باشد.

مهمترین موردی که باید در بازاریابی ایمیلی حتما رعایت شود، شناسایی مخاطب و جامعه هدف کسب و کار است. با رعایت این مورد می‌توان بیشترین بازدهی را در ایمیل مارکتینگ دریافت کرد.

تبلیغات همسان (Native Ads)

نیتیو ادز نوعی از تبلیغات است که به صورتی خاص در میان محتوای مورد نظر کاربر گنجانده می‌شود و کاربر متوجه تبلیغی بودن آن نمی‌شود. امروزه این نوع از تبلیغات در فضای دیجیتال بسیار رایج شده و همین مسئله باعث شده تا اکثر کسب و کارها تا از آنها استفاده کنند.

از تبلیغات همسان می‌توان در میان محتوای سایت، نتایج جستجوی گوگل و نتایج جستجو در فروشگاه‌های مختلف استفاده کرد. با این کار برای کاربر هدف مشخص نمی‌شود که محتوا تبلیغاتی است.

افیلیت مارکتینگ

در این نوع از تبلیغات شما با استفاده فروش محصولات دیگر شرکت‌ها از طریق سایت خود، درصد دریافت می‌کنید. همچنین از طریق مشاهده ویدیو در یوتیوب یا قرار دادن لینک افیلیت در صفحات شبکه‌های اجتماعی نیز درآمد خواهید داشت.

بازاریابی موبایلی

در چند سال اخیر میزان استفاده از گوشی های هوشمند بسیار افزایش داشته است. همین مسئله باعث شده تا تبلیغات و بازاریابی در موبایل به امری بسیار مهم و تاثیرگذار برای کسب و کارهای مختلف تبدیل شود. بهتر است بدانید که اکثر افراد در زمان استفاده از گوشی های هوشمند، بیش از 90 درصد وقت خود را در برنامه‌ها و صفحات وب مختلف می‌گذرانند.

تبلیغات درون موبایل که در اپلیکیشن‌های مختلف و همچنین نوتیفیکیشن‌های دستگاه‌های موبایل پخش می‌شود بسیار موثر بوده و برای افزایش کاربران و مخاطبان کاربرد دارند.

اتوماسیون بازاریابی

به دلیل وسعت بسیار زیادی که کار دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) دارد، ابزارهای مختلفی نیز برای هماهنگی و اجرای کارها وجود دارند. به طور کلی نرم افزارهایی که به راحت شدن مدیریت وظایف افراد در دنیای دیجیتال وجود دارند که کاربردهای مختلفی دارند.

برای نمونه ارسال ایمیل‌های مختلف تحت عنوان ارسال خبر، تعیین زمان ارسال پست در شبکه های اجتماعی، گزارش‌گیری کمپین‌های مختلف و بسیاری کارهای دیگر با استفاده از اتوماسیون بازاریابی صورت می‌گیرد.

چالش‌های دیجیتال مارکتینگ چیست ؟ (Digital Marketing Challenges)

اما در حوزه دیجیتال مارکتینگ سه چالش بزرگ وجود دارد.

  • اول این‌ که تنوع رسانه‌های آنلاین (Online Media) باعث می‌شود تا صاحبان برند برای برنامه‌ریزی و فعالیت در هر رسانه با مشکل روبرو شوند. ده‌ها شبکه اجتماعی، سرویس‌های ایمیل مارکتینگ و وب‌سایت‌های پربازدید تنها بخشی از رسانه‌های آنلاین هستند. به همین دلیل اغلب شرکت‌ها استراتژی دیجیتال مارکتینگ را موازی با برنامه های بازاریابی خود به شکل داخلی نوشته و تولید محتوای آن را برون‌سپاری می‌کنند.
  • مورد دوم هزینه پایین و باور اشتباه عدم نیاز به تخصص در رسانه‌های آنلاین در مقایسه با سایر رسانه‌ها است. این مورد باعث می‌شود تعداد زیادی از برندها با رویکردهای حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای برای تبلیغ به این فضا هجوم بیاورند و سبب تشدید رقابت می‌شود. فراموش نکنید که برخلاف تبلیغات سنتی (Traditional Advertising)، تبلیغات دیجیتال کاری بلند مدت است و نیاز به شناخت کافی از فضا و مخاطب دارد.
  • سوم اینکه انفجار اطلاعات در رسانه‌های آنلاین باعث می‌شود مخاطب شما با حجم زیادی از تبلیغات روبرو شود. بسیاری از این افراد با واقعیت آن کالا یا خدمت آشنایی نداشته و سبب کاهش اعتماد مصرف‌کننده به همه تبلیغات در فضای مجازی می‌شود.

راه‌حل خروج از چالش‌های دیجیتال مارکتینگ چیست ؟

گوگل یکی از مزایای دیجیتال مارکتینگ فراهم کردن بستر دوجانبه برای شما است. با استفاده از آن شما می‌توانید از نظر مشتریان مطلع شده و با آمار بدانید چه مطالبی برای مخاطب شما جذاب‌تر است. البته این موضوع کافی نیست، شما باید بتوانید یک رابطه خوب با مشتری‌داشته باشید تا هم ازنظرات آن‌ها آگاه شوید و هم بتوانید انتظارات مشتری‌هایتان را برطرف کنید.

ایجاد رابطه و تعامل با مشتریان، یکی از برتری‌های محسوس رسانه‌های آنلاین نسبت به سایر رسانه‌ها هست. حال شما با این داشته‌ها می‌توانید استراتژی بازاریابی و فروش خود را تحلیل کنید و ببینید چه‌کارهایی جواب مناسب را می‌دهد.

در دیجیتال مارکتینگ باید با تولید محتوای جذاب به مشتریان خود این حس را منتقل کنید. برای نمونه شما باید نشان دهید که فروش تنها دغدغه نبوده و در تلاش برای بالاتر بردن سطح زندگی آن‌ها هستید. تمام نظرات مشتری‌ها را رصد کرده و تشویقشان کنید داستان‌ خود را به اشتراک بگذارند، این کلید موفقیت شما در دنیای امروز است.

چرا دیجیتال مارکتینگ باید جزئی از فعالیت شرکت شما باشد ؟

  • بازاریابی دیجیتال عمدتاً به دلیل دستیابی به مخاطبان گسترده‌ای از مردم برجسته شده است. ۸۹ درصد آمریکایی‌ها از اینترنت استفاده می‌کنند و ۳۱ درصد تقریبا به طور مداوم آنلاین هستند. به عنوان یک بازاریاب مهم است که از این مساله با حضور تبلیغاتی آنلاین بهره‌مند شوید.
  • بازاریابی دیجیتال و سئو مارکتینگ باید یکی از تمرکزهای اصلی استراتژی کلی بازاریابی در هر کسب و کار باشد. قبلاً هرگز راهی وجود نداشت که در تماس مداوم با مشتریان خود بمانید. اما اگر شما هرچه بیشتر از فرصت‌های بازاریابی دیجیتال استفاده کنید، بیشتر می‌توانید پتانسیل رشد شرکت خود را تحقق بخشید.
  • اگر شما بازاریاب باشید احتمالاً در بازار دیجیتال با چالش های جدیدی روبرو هستید. کافی نیست که فقط مشتریان خود را بشناسید؛ شما باید آن‌ها را بهتر از هر کس دیگری بدانید تا بتوانید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید تا آن‌ها پذیرای پیام شما باشند. تعامل در شبکه‌های اجتماعی یکی از ارکان مهم در موفقیت کسب و کار شما است.
  • برای انجام این کار، شما به یک دیدگاه یکپارچه از ترجیحات مشتری و انتظارات در تمام کانال‌ها، وب سایت‌های ارتباط جمعی، موبایل، پست مستقیم، نقطه فروش و غیره نیاز دارید. هرچه مشتری شما نسبت به رفتار و اولویت‌های شما عمیق‌تر باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که آن‌ها را در تعاملات پر سود وارد کنید.

بودجه دیجیتال مارکتینگ

افزایش بودجه دیجیتال مارکتینگ

در بحبوحه بحران کووید-19، بودجه دیجیتال مارکتینگ که در سال 2020 حدود 350 میلیون دلار تخمین زده می‌شد، بر اساس پیش بینی‌ها تا سال 2026 میلادی با 13.9% نرخ رشد مرکب سالانه افزایش یافته و به 786 میلیارد و 200 میلیون دلار خواهد رسید. بر مبنای گزارش‌ها، برآورد می‌گردد که بودجه تبلیغات نمایشی نیز در طول این سال‌ها روندی صعودی را طی کرده و با نرخ رشد مرکب سالانه 15.5 درصدی تا سال 2026 به رقم 521 میلیارد و 500 میلیون دلار برسد.

نتایج یک مورد تجزیه و تحلیل کامل پیامد‌های تجاری همه‌گیری کرونا و بحران اقتصادی ناشی از آن نشان داد که بودجه کاوش و جستجو با نرخ رشد مرکب سالانه 12.2% در 7 سال آینده افزایش خواهد یافت. این بخش در شرایط فعلی سهمی 40.9 درصدی از بازار جهانی تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ را به خود اختصاص داده است.

برای مطالعه بیشتر در زمینه افزایش و همچنین دلایل رشد هزینه‌های دیجیتال مارکتینگ در سال‌های اخیر می‌توانید به مقاله بودجه دیجیتال مارکتینگ در وب سایت لاوان مراجعه کنید.

قیمت تبلیغات دیجیتال

از آنجا که استوری‌ها در شبکه اجتماعی اینستاگرام پس از یک دوره زمانی ناپدید می‌شوند، این یک فرصت خرید بازدید برای ویدیو اینستاگرام عالی برای بازاریابان است که از FOMO استفاده کنند (ترس از دست دادن). مثلا فقط تا ۲۴ ساعت می‌توانید از این تخفیف استفاده کنید.

مزایای استفاده از استوری در شبکه‌های اجتماعی

  • افزایش آگاهی از برند
  • تعامل مداوم با فالوئرها
  • مقرون به صرفه بودن
  • افزایش بازدید به صفحه سایت شما
  • فرصت دستیابی به مخاطبان جوان
استوری در شبکه های اجتماعی

بهترین روش‌‌ها برای استوری اینستاگرام

  • از نظرسنجی‌ها در استوری‌های اینستاگرام استفاده کنید.
  • لینک در استوری شبکه‌های اجتماعی خود اضافه کنید.
  • از فیلترها استفاده کنید.
  • برچسب‌های مکان را اضافه کنید.

آموزش رایگان دیجیتال مارکتینگ

همانطور که در قسمت‌های قبل به آن اشاره شد، امروزه دیجیتال مارکتینگ به بخش مهم و اساسی در کسب و کارها تبدیل شده است. در همین راستا مسئله آموزش و یادگیری دیجیتال مارکتینگ به صورت اصولی اهمیت دوچندان پیدا کرده است. با توجه به هزینه‌ بالای کلاس‌های آموزشی، دوره‌های محدودی برای آموزش این مبحث به صورت رایگان وجود دارد.

دوره های رایگان دیجیتال مارکتینگ

ما در ذیل به معرفی برخی از این دوره‌ها که به صورت کاملا رایگان وجود دارد، پرداخته‌ایم تا به شما در یادگیری این مبحث کمک کرده باشیم.

  • آموزش بازاریابی شبکه‌ اجتماعی (Hootsuite Academy)
  • آموزش آنالیز رسانه‌های اجتماعی (Quintly Academy)
  • آموزش بهینه سازی موتور جستجو (Udemy.com)
  • آموزش معرفی بازاریابی (Alison.com)

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این دوره‌ها به اینجا مراجعه کنید.

ساختار فریم‌ورک RACE در برنامه‌ریزی دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ RACE

برای مطالعه بیشتر درباره فریم ورک ریس اینجا کلیک کنید.

انتخاب آژانس دیجیتال مارکتینگ

حال که با مفهوم دیجیتال مارکتینگ و همچنین درک اهمیت آن آشنا شدید، نوبت به انتخاب یک شرکت تبلیغاتی برای بهره‌مندی از خدمات حوزه دیجیتال است. برای انتخاب آژانس دیجیتال مارکتینگ معیارهای بسیاری را باید در نظر گرفت تا نتیجه مطلوب برای کسب و کار به دست آید. برخی از مهمترین معیارهای این انتخاب شامل موارد زیر است:

  • سابقه و تجربه موفق در حوزه دیجیتال
  • خلاقیت در پروژه و پیاده‌سازی ایده‌های بکر
  • تجربه کار با برندهای بزرگ و کمپین‌های تبلیغاتی موفق
  • مهارت بالا در حل مسئله
  • تسلط بر بازار کار
  • تعرفه مناسب به همراه شفافیت در مسائل مالی
  • تعهد به کارفرما و اجرای پروژه

کلام آخر

در این راه عقب نمانید! شرکت لاوان تاکنون با برندهای مختلفی از جمله افق کوروش، چین چین، چیچک، اسنوا و بسیاری دیگر همکاری کرده است و سابقه‌ای طولانی در خصوص دیجیتال مارکتینگ دارد، پس می‌تواند کسب و کار شما را حرکت دهد. شما می‌توانید در وب سایت لاوان نمونه کار ها را مشاهده کنید.

در واقع دغدغه‌ مهم این روزهای شرکت‌ها، تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال برای نسل جدید، تولید محتوای طنز، برگزاری کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ، استفاده از ویدئو مارکتینگ، و سئو در اینستاگرام است. همه این دغدغه‌ها با اعتماد به یک آژانس دیجیتال مارکتنیگ حرفه‌ای و اصولی به راحتی بر طرف می‌شود!

همانطور که جان اف کندی یک بار گفت: ”تغییر قانون زندگی است و کسانی که فقط به گذشته یا حال نگاه می‌کنند مطمئناً آینده را از دست می‌دهند. “

 

برای هر کس در بازاریابی دیجیتال، تغییر جزو لاینفک کار است.  شما باید به جلو نگاه کنید و سعی کنید از فناوری‌ها ، ابزارها و استراتژی‌های جدید استقبال کنید تا از رقبای خود برتری پیدا کنید.

اگر به دنبال فعالیت موثر در شبکه‌های اجتماعی به خصوص در آینده نزدیک یعنی سال 1401 هستید و می‌خواهید در زمینه تبلیغات دیجیتال فعالیت داشته باشید، می‌توانید با شماره 22916723 جهت ارتباط با مشاوران تخصصی شرکت تبلیغاتی لاوان تماس بگیرید.

سوالات پر تکرار درباره دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ چیست ؟

دیجیتال مارکتینگ یا Digital Marketing به کلیه خدماتی گویند که در دنیای دیجیتال اعم از شبکه های اجتماعی، وب سایت و به طور کلی در رسانه ها انجام میشوند.

تفاوت بازاریابی آفلاین و دیجیتال در چیست؟

اصلی‌ترین تفاوت تبلیغات به صورت دیجیتال با دیگر ابزارهای بازاریابی Marketing در بخش تعامل آن با کاربران است. دنیای اینترنت و شبکه های اجتماعی باعث می‌شوند تا کسب و کارهای مختلف بتوانند بدون واسطه با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند.

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ کدام‌اند؟

ابزارهای مختلفی برای دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال وجود دارند البته از این موضوع که دیجیتال مارکتینگ در بخش آفلاین و آنلاین فعالیت دارد هم غافل نشویم، سئو و بهینه سازی سایت یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است.

وظایف یک دیجیتال مارکتر چیست ؟

وظایف یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ بستن کمپین تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی آنلاین در بستر وب سایت و شبکه های اجتماعی است.

وظایف مدیر دیجیتال مارکتینگ چیست ؟

وظایف یک مدیر دیجیتال مارکتینگ اندازه گیری شاخص های کلیدی (KPI) است که با سنجش های دقیق، میزان موفقیت یک کمپین تبلیغاتی را بررسی می‌کند و با استفاده از این دیتا ها و اطلاعات، بهترین آن ها را اجرا می‌کند.



:: بازدید از این مطلب : 529
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پیمان احمد پور

در سال‌های اخیر دیگر مردم وقتشان را کمتر با خواندن روزنامه یا دیدن تبلیغات در تلویزیون سپری می‌کنند. بخش زیادی از زمان مشتریان شما پای تلفن همراه یا کامپیوتر و تبلت می‌گذرد. به همین دلیل شما باید بتوانید در آنجا با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید.

اگر شما صاحب کالا یا خدمات هستید و می‌خواهید ارتباط مؤثرتری با مخاطبین خود داشته باشید، بی‌شک حضور شما در رسانه‌های دیجیتال مخصوصا در سال آینده یعنی 1401 ضروری است. دیجیتال مارکتینگ یک ابزار برای موفقیت در حوزه بازاریابی و البته تبلیغات است. چرا که برخلاف دیگر ترندهای بازاریابی شما هر فعالیت خود را می‌توانید اندازه‌گیری کنید.

جهت ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ یا بهبود فعالیت کسب و کارتان با شماره 22916723 تماس بگیرید تا همکاران ما در شرکت تبلیغاتی لاوان به شما در این زمینه کمک کنند. همچنین برای آشنایی با خدمات آژانس تبلیغاتی لاوان به صفحه خدمات ما مراجعه کنید.

چارت درختی دنیای کسب و کار

 

فهرست عناوین:

  • دیجیتال مارکتینگ چیست؟ 
  • تبلیغات آنلاین
  • مزایای دیجیتال مارکتینگ
  • تفاوت بازاریابی آفلاین با دیجیتال مارکتینگ چیست ؟
  • چالش‌های دیجیتال مارکتینگ چیست؟
  • چرا دیجیتال مارکتینگ باید جزئی از فعالیت شرکت شما باشد؟
  • بودجه دیجیتال مارکتینگ
  • قیمت تبلیغات دیجیتال
  • آموزش رایگان دیجیتال مارکتینگ
  • ساختار فریم‌ورک RACE در برنامه‌ریزی دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ چیست؟ (Digital Marketing)

در یک تعریف ساده، دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال تبلیغ محصولات و خدمات با استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی یا اینترنت است. این برنامه شامل پیام رسانی متنی، ویدئو، اپلیکیشن، پادکست‌ها، بیلبوردهای الکترونیکی، تلویزیون دیجیتال و کانال‌های رادیویی است. بازاریابی دیجیتال به یک سازمان امکان می‌دهد کمپین‌ها، محتوا و استراتژی خود را تجزیه و تحلیل کند تا بفهمد چه کاری انجام می‌دهد.

خدمات دیجیتال مارکتینگ 

خدمات دیجیتال مارکتینگ به طور کلی در دو بستر وب و شبکه های اجتماعی ارائه می‌شوند که ما در ذیل به آنها اشاره نموده‌ایم:

بستر وب (Web Platform)

  • خدمات سئو سایت یا بهینه سازی موتور جستجو
  • طراحی سایت
  • تبلیغات دیجیتال مانند تبلیغات همسان و تبلیغات بنری و تبلیغات کلیکی
  • ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی از طریق ایمیل
  • بازاریابی تولید محتوا مانند تهیه و تالیف مقاله ، ریپورتاژ آگهی و روابط عمومی الکترونیک
  • بازاریابی ویدئویی یا ویدئو مارکتینگ
  • تبلیغات در گوگل یا گوگل ادز یا گوگل ادوردز
  • صفحات فرود یا لندینگ پیج

بستر شبکه های اجتماعی (Social Media Platform)

  • اینفلوئنسر مارکتینگ
  • بازاریابی تولید محتوا
  • کمپین دیجیتال مانند کمپین تولید محتوا توسط کاربر UGC
  • تبلیغات در شبکه های اجتماعی مانند تبلیغات اینستاگرام ، تبلیغات تلگرام
Online Advertising

تبلیغات آنلاین چیست؟ (Online Ads)

همانطور که از نامش پیداست، تبلیغات آنلاین به تبلیغاتی گفته می‌شود که از طریق اینترنت و فضای مجازی انجام شود. تعریفی که یکی از استادان دانشگاه پنسیلوانیا از تبلیغات آنلاین داشته است به شرح زیر است:

هر فعالیتی که از اینترنت (و شاید همراه با کانال‌­های دیگر) برای ایجاد آگاهی، علاقه یا انجام فعالیتی درباره محصولات و خدمات مشخصی استفاده می‌­کند.

هدف از تبلیغات، رساندن پیام برندمان به مخاطب است تا مخاطب را نسبت به محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهیم آگاه کند. البته با توجه ویژگی‌های فضای مجازی، تبلیغات آنلاین محدودیت‌های بسیار کمتر و در اغلب موارد، مزایای بسیاری نسبت به تبلیغات محیطی دارد.

مزایای تبلیغات آنلاین

به طور کلی مزیت‌های تبلیغات آنلاین نسبت به تبلیغات سنتی در 3 عنوان زیر خلاصه می‌شود:

  • بازدهی بیشتر
  • قابلیت اندازه‌گیری
  • قابلیت شخصی‌سازی

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید به مقاله پلتفرم های تبلیغات آنلاین مراجعه کنید.

تفاوت تبلیغات دیجیتال و سنتی

همانطور که می‌دانید کاربران فضای مجازی روز به روز در حال افزایش بوده و همین مسئله باعث مطرح شدن دیجیتال مارکتینگ شده است. به طور کلی تفاوت‌های عمده‌ای بین تبلیغات در بستر دیجیتال و فضای سنتی وجود دارد که برخی از مهمترین آنها شامل موارد ذیل است.

  • قابلیت بررسی نتایج حاصل از تبلیغات
  • نحوه تعامل کسب و کارها با مشتریان
  • تفاوت بسیار زیاد در هزینه‌های تبلیغات
  • تفاوت در نحوه اصلاح و همچنین کنترل در تبلیغات
  • مشخص کردن مخاطبان هدف و نحوه رسیدن به آنها

طبق پیش‌بینی‌هایی که صورت گرفته و بخش بزرگی از آن نیز محقق شده است، حجم تبلیغات دیجیتال (Digital Advertising) از تبلیغات سنتی در کشورهای توسعه یافته سبقت گرفته است. برای نمونه یکی از ترندها در سال ۲۰۲۱ معرفی شدن اپلیکیشنی به اسم کلاب هاوس می‌باشد که سر و صدای زیادی به پا کرده است.

برای خواندن مطلب در مورد ClubHouse اینجا کلیک کنید.

Digital Ad Spending Worldwide

مزایای دیجیتال مارکتینگ

همانطور که در قسمت‌های قبل به آن اشاره نمودیم، دیجیتال مارکتینگ مزایای بسیار فراوانی برای صاحبان کسب و کارها و از همه مهمتر کاربران دارد. برخی از بهترین مزایای بهره‌مندی از خدمات متنوع دیجیتال مارکتینگ شامل موارد ذیل است:

دستیابی به مشتری هدف

با استفاده از تبلیغات به صورت دیجیتال شما می‌توانید به مشتری مورد نظر خود در زمان مناسب برسید. این مشتریان هدف می‌توانند شرکت‌ها، عناوین شغلی خاص و یا جمعیت خاصی از جامعه باشند. برای نمونه شما می‌توانید به صورت دقیق انتخاب کنید که دوست دارید در چه مکان‌هایی تبلیغات شما دیده شوند. به همین دلیل شما مطمئن خواهید بود هزینه‌ای که صرف تبلیغات می‌کنید، هدر نمی‌رود.

تبدیل آسان و راحت

بازاریابی دیجیتال به مشتریان شما اجازه می‌دهد بلافاصله پس از مشاهده آگهی یا محتوای شما اقدام کنند. آنها می‌توانند بر روی یک لینک کلیک کنند یا یک پست وبلاگ را ذخیره کنند و سریعاً در قیف فروش حرکت کنند. ممکن است آنها بلافاصله خرید نکنند، اما با شما در ارتباط خواهند بود و به شما فرصتی می‌دهند تا با آنها ارتباط برقرار کنید. همین مسئله باعث می‌شود که شما به هدف خود برای جذب مشتری و در نتیجه فروش بیشتر نزدیکتر شوید.

ارتباط بیشتر با مشتریان

بازاریابی دیجیتال به شما امکان می‌دهد تا در زمان واقعی با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید. مهمتر از همه این موقعیت را به شما می‌دهد تا افراد با شما ارتباط برقرار کنند و در نهایت حس وفاداری به برند ایجاد کند.

بهره وری هزینه

بازاریابی دیجیتال نه تنها به مخاطبان وسیع تری نسبت به بازاریابی سنتی می رسد بلکه هزینه کمتری نیز به همراه دارد. این مورد را در نظر بگیرید که با این مقدار هزینه، شما سریعتر به نتایج مورد نظر خود می‌رسید و در نتیجه بازگشت سرمایه تضمین شده است.

دستیابی به یک گستره جغرافیایی

وقتی یک تبلیغ را به صورت آنلاین انجام می‌دهید، مردم می‌توانند بدون توجه به مکانشان آن را ببینند در نتیجه تبلیغات شما به گستره‌ی وسیع‌تری از مخاطبان دست پیدا می‌کند.

دیجیتال مارکتینگ بدون محدودیت برای کسب و کارها

تفاوتی نمی‌کند شرکت بزرگ باشد یا کوچک، همه کسب و کارها در هر اندازه‌ای به آن نیاز دارند. دیجیتال مارکتینگ می‌تواند با ایجاد اعتبار و همچنین آگاهی برای مخاطبان، به افزایش فرصت‌های تجاری و در نتیجه گسترش فعالیت کمک بسیار زیادی کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه به اینجا مراجعه کنید.

تفاوت بازاریابی آفلاین با دیجیتال مارکتینگ چیست؟

مهمترین نکته در اهمیت و تفاوت دیجیتال مارکتینگ با دیگر ابزارهای بازاریابی Marketing در بخش تعاملی آن است. فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی Social Networks امکانی را در اختیار صاحبان کالا می‌‎دهد تا بتوانند بدون واسطه با مشتری تعامل کنند.

تفاوت بازاریابی آفلاین با دیجیتال مارکتینگ چیست؟

همچنین دیجیتال مارکتینگ برخلاف مابقی ابزارهای تبلیغاتی و بازاریابی سنتی قابل اندازه‌گیری است و این موضوع مهمترین ویژگی آن است. با تعریف شاخص اندازه گیری کلیدی KPI می‌توان میزان موفقیت یک کمپین تبلیغات دیجیتال را نسبت به بودجه و هزینه انجام شده اندازه‌گیری کرد. مسئله‌ای که در مورد رسانه‌های آفلاین همچون تبلیغ در نشریات قابل محاسبه نیست و در مورد تبلیغات تلویزیونی نیز به شکل دقیق وجود ندارد.

چالش های آژانس دیجیتال مارکتینگ

کانال های دیجیتال مارکتینگ

پلتفرم‌ها و کانال‌های مختلفی برای بازاریابی دیجیتال وجود دارند که برای رسیدن به اهداف کمپین و کسب و کار بسیار کمک می‌کنند. هر یک از این کانال‌ها کاربردها و مزایای خاص خود را دارند به طور کلی نمی‌توان گفت که یکی از دیگری بهتر است. افزایش مخاطبان، جذب لید و سرنخ و از همه مهمتر افزایش فروش یا ارائه خدمات از اهدافی هستند که با کمک هر یک از این ابزارها و ویدیو مارکتینگ چیه؟ کانال‌ها می‌توان به آنها دست پیدا کرد.

بازاریابی محتوا

یکی از بهترین روش‌های برقراری ارتباط با مخاطبان و در نهایت جذب آنها، تولید محتوای با کیفیت و بازاریابی آن است. بازاریابی محتوا زمانی برای کسب و کارها و کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ نتیجه خواهد داشت که به صورت اصولی و استاندارد طراحی شود. استفاده از محتوا به عنوان یک منبع توسط دیگران و به اشتراک گذاری آن از نشانه‌های رعایت اصول مهم در بازاریابی محتوا محسوب می‌شوند.

این نکته را فراموش نکنید که بازاریابی محتوا نه تنها شامل بلاگ و متن‌ها می‌شود، بلکه انواع دیگر محتوا همچون ویدیو، پست‌های مختلف در شبکه های اجتماعی، کتاب های الکترونیکی، تصاویر اینفوگرافیک و بروشورها را شامل می‌شود.

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

بهبود رتبه وب سایت در زمان جستجوی کاربران در گوگل یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین کارهایی است که در عرصه دیجیتال مارکتینگ باید صورت گیرد. وجود یک وب سایت به همراه محتوای با کیفیت و ایده‌آل که پاسخگوی نیازهای کاربر باشد و همچنین در صفحات اول گوگل نمایش داده شود، از بهترین روش‌های افزایش کاربران و همچنین نرخ ورودی وب سایت است.

سئو سایت به دو بخش تقسیم می‌شود که شامل سئو داخلی و سئو خارجی است. سئو داخلی به کلیه کارهایی که در داخل سایت باید صورت گیرد، همچون تولید محتوای متنی، تصاویر، لینک سازی و کارهای دیگر است. سئو خارجی نیز به کارهای خارج از سایت که شامل لینک سازی، برند منشن بو بسیاری کارهای دیگر است گفته می‌شود.

البته بسیاری از متخصصان این حوزه، سئو تکنیکال را در دسته سوم قرار می‌دهند ولی برخی دیگر سئو تکنیکال را بخشی از سئو داخلی می‌دانند.

بازاریابی شبکه های اجتماعی

بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing) یکی از خدمات آنلاین اینستاگرام قدرتمندترین روش‌های آگاهی از برند و جذب مخاطب است. همانطور که می‌دانید در چند سال اخیر میزان استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده و همین مسئله سبب شده تا کار مارکتینگ در این فضا بسیار متداول و رایج باشد.

یکی از مهمترین و به نوعی بزرگترین مزایای بازاریابی شبکه های اجتماعی را می‌توان ارتباط بهتر با مخاطب و افزایش تعامل با مشتریان برای کسب و کار عنوان کرد. با انجام بازاریابی شبکه های اجتماعی به صورت اصولی کار افزایش فالوئر و جذب مخاطب با کمترین هزینه صورت خواهد گرفت.

تبلیغات کلیکی (PPC)

حتما در بسیاری از سایت‌ها بنرها یا تبلیغاتی را مشاهده کرده‌اید که که با کلیک بر روی آنها به سایت دیگری منتقل می‌شوید. با هر بار کلیک بر روی بنر یا محتوای مورد نظر و ورود به سایت مقصد، یک هزینه از طرف تبلیغ دهنده پرداخت می‌شود. تبلیغات کلیکی را می‌توان یکی از موثرترین روش‌های افزایش میزان ورودی به سایت معرفی کرد.

نکته بسیار مهم در مورد تبلیغات کلیکی، تولید محتوای جذاب برای ترغیب کاربر به کلیک بر روی بنر است. برای کسب و کارهایی که نوپا بوده و برای دیجیتال مارکتینگ بودجه محدودی دارند، تبلیغات کلیکی نسبت به قیمت بسیار به صرفه و مناسب است.

ایمیل مارکتینگ (Email Marketing)

یکی از قدیمی‌ترین و بهترین روش‌های معرفی محصول یا خدمت جدید که از زمان‌های قدیم نیز متداول بوده، استفاده از ایمیل مارکتینگ است. افزایش ورودی سایت، هدایت کاربر به صفحه هدف و از همه مهمتر افزایش میزان فروش محصولات را می‌توان از مزایا و کاربردهای ایمیل مارکتینگ دانست که بخش مهمی از دیجیتال مارکتینگ می‌باشد.

مهمترین موردی که باید در بازاریابی ایمیلی حتما رعایت شود، شناسایی مخاطب و جامعه هدف کسب و کار است. با رعایت این مورد می‌توان بیشترین بازدهی را در ایمیل مارکتینگ دریافت کرد.

تبلیغات همسان (Native Ads)

نیتیو ادز نوعی از تبلیغات است که به صورتی خاص در میان محتوای مورد نظر کاربر گنجانده می‌شود و کاربر متوجه تبلیغی بودن آن نمی‌شود. امروزه این نوع از تبلیغات در فضای دیجیتال بسیار رایج شده و همین مسئله باعث شده تا اکثر کسب و کارها تا از آنها استفاده کنند.

از تبلیغات همسان می‌توان در میان محتوای سایت، نتایج جستجوی گوگل و نتایج جستجو در فروشگاه‌های مختلف استفاده کرد. با این کار برای کاربر هدف مشخص نمی‌شود که محتوا تبلیغاتی است.

افیلیت مارکتینگ

در این نوع از تبلیغات شما با استفاده فروش محصولات دیگر شرکت‌ها از طریق سایت خود، درصد دریافت می‌کنید. همچنین از طریق مشاهده ویدیو در یوتیوب یا قرار دادن لینک افیلیت در صفحات شبکه‌های اجتماعی نیز درآمد خواهید داشت.

بازاریابی موبایلی

در چند سال اخیر میزان استفاده از گوشی های هوشمند بسیار افزایش داشته است. همین مسئله باعث شده تا تبلیغات و بازاریابی در موبایل به امری بسیار مهم و تاثیرگذار برای کسب و کارهای مختلف تبدیل شود. بهتر است بدانید که اکثر افراد در زمان استفاده از گوشی های هوشمند، بیش از 90 درصد وقت خود را در برنامه‌ها و صفحات وب مختلف می‌گذرانند.

تبلیغات درون موبایل که در اپلیکیشن‌های مختلف و همچنین نوتیفیکیشن‌های دستگاه‌های موبایل پخش می‌شود بسیار موثر بوده و برای افزایش کاربران و مخاطبان کاربرد دارند.

اتوماسیون بازاریابی

به دلیل وسعت بسیار زیادی که کار دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) دارد، ابزارهای مختلفی نیز برای هماهنگی و اجرای کارها وجود دارند. به طور کلی نرم افزارهایی که به راحت شدن مدیریت وظایف افراد در دنیای دیجیتال وجود دارند که کاربردهای مختلفی دارند.

برای نمونه ارسال ایمیل‌های مختلف تحت عنوان ارسال خبر، تعیین زمان ارسال پست در شبکه های اجتماعی، گزارش‌گیری کمپین‌های مختلف و بسیاری کارهای دیگر با استفاده از اتوماسیون بازاریابی صورت می‌گیرد.

چالش‌های دیجیتال مارکتینگ چیست ؟ (Digital Marketing Challenges)

اما در حوزه دیجیتال مارکتینگ سه چالش بزرگ وجود دارد.

  • اول این‌ که تنوع رسانه‌های آنلاین (Online Media) باعث می‌شود تا صاحبان برند برای برنامه‌ریزی و فعالیت در هر رسانه با مشکل روبرو شوند. ده‌ها شبکه اجتماعی، سرویس‌های ایمیل مارکتینگ و وب‌سایت‌های پربازدید تنها بخشی از رسانه‌های آنلاین هستند. به همین دلیل اغلب شرکت‌ها استراتژی دیجیتال مارکتینگ را موازی با برنامه های بازاریابی خود به شکل داخلی نوشته و تولید محتوای آن را برون‌سپاری می‌کنند.
  • مورد دوم هزینه پایین و باور اشتباه عدم نیاز به تخصص در رسانه‌های آنلاین در مقایسه با سایر رسانه‌ها است. این مورد باعث می‌شود تعداد زیادی از برندها با رویکردهای حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای برای تبلیغ به این فضا هجوم بیاورند و سبب تشدید رقابت می‌شود. فراموش نکنید که برخلاف تبلیغات سنتی (Traditional Advertising)، تبلیغات دیجیتال کاری بلند مدت است و نیاز به شناخت کافی از فضا و مخاطب دارد.
  • سوم اینکه انفجار اطلاعات در رسانه‌های آنلاین باعث می‌شود مخاطب شما با حجم زیادی از تبلیغات روبرو شود. بسیاری از این افراد با واقعیت آن کالا یا خدمت آشنایی نداشته و سبب کاهش اعتماد مصرف‌کننده به همه تبلیغات در فضای مجازی می‌شود.

راه‌حل خروج از چالش‌های دیجیتال مارکتینگ چیست ؟

گوگل یکی از مزایای دیجیتال مارکتینگ فراهم کردن بستر دوجانبه برای شما است. با استفاده از آن شما می‌توانید از نظر مشتریان مطلع شده و با آمار بدانید چه مطالبی برای مخاطب شما جذاب‌تر است. البته این موضوع کافی نیست، شما باید بتوانید یک رابطه خوب با مشتری‌داشته باشید تا هم ازنظرات آن‌ها آگاه شوید و هم بتوانید انتظارات مشتری‌هایتان را برطرف کنید.

ایجاد رابطه و تعامل با مشتریان، یکی از برتری‌های محسوس رسانه‌های آنلاین نسبت به سایر رسانه‌ها هست. حال شما با این داشته‌ها می‌توانید استراتژی بازاریابی و فروش خود را تحلیل کنید و ببینید چه‌کارهایی جواب مناسب را می‌دهد.

در دیجیتال مارکتینگ باید با تولید محتوای جذاب به مشتریان خود این حس را منتقل کنید. برای نمونه شما باید نشان دهید که فروش تنها دغدغه نبوده و در تلاش برای بالاتر بردن سطح زندگی آن‌ها هستید. تمام نظرات مشتری‌ها را رصد کرده و تشویقشان کنید داستان‌ خود را به اشتراک بگذارند، این کلید موفقیت شما در دنیای امروز است.

چرا دیجیتال مارکتینگ باید جزئی از فعالیت شرکت شما باشد ؟

  • بازاریابی دیجیتال عمدتاً به دلیل دستیابی به مخاطبان گسترده‌ای از مردم برجسته شده است. ۸۹ درصد آمریکایی‌ها از اینترنت استفاده می‌کنند و ۳۱ درصد تقریبا به طور مداوم آنلاین هستند. به عنوان یک بازاریاب مهم است که از این مساله با حضور تبلیغاتی آنلاین بهره‌مند شوید.
  • بازاریابی دیجیتال و سئو مارکتینگ باید یکی از تمرکزهای اصلی استراتژی کلی بازاریابی در هر کسب و کار باشد. قبلاً هرگز راهی وجود نداشت که در تماس مداوم با مشتریان خود بمانید. اما اگر شما هرچه بیشتر از فرصت‌های بازاریابی دیجیتال استفاده کنید، بیشتر می‌توانید پتانسیل رشد شرکت خود را تحقق بخشید.
  • اگر شما بازاریاب باشید احتمالاً در بازار دیجیتال با چالش های جدیدی روبرو هستید. کافی نیست که فقط مشتریان خود را بشناسید؛ شما باید آن‌ها را بهتر از هر کس دیگری بدانید تا بتوانید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید تا آن‌ها پذیرای پیام شما باشند. تعامل در شبکه‌های اجتماعی یکی از ارکان مهم در موفقیت کسب و کار شما است.
  • برای انجام این کار، شما به یک دیدگاه یکپارچه از ترجیحات مشتری و انتظارات در تمام کانال‌ها، وب سایت‌های ارتباط جمعی، موبایل، پست مستقیم، نقطه فروش و غیره نیاز دارید. هرچه مشتری شما نسبت به رفتار و اولویت‌های شما عمیق‌تر باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که آن‌ها را در تعاملات پر سود وارد کنید.

بودجه دیجیتال مارکتینگ

افزایش بودجه دیجیتال مارکتینگ

در بحبوحه بحران کووید-19، بودجه دیجیتال مارکتینگ که در سال 2020 حدود 350 میلیون دلار تخمین زده می‌شد، بر اساس پیش بینی‌ها تا سال 2026 میلادی با 13.9% نرخ رشد مرکب سالانه افزایش یافته و به 786 میلیارد و 200 میلیون دلار خواهد رسید. بر مبنای گزارش‌ها، برآورد می‌گردد که بودجه تبلیغات نمایشی نیز در طول این سال‌ها روندی صعودی را طی کرده و با نرخ رشد مرکب سالانه 15.5 درصدی تا سال 2026 به رقم 521 میلیارد و 500 میلیون دلار برسد.

نتایج یک مورد تجزیه و تحلیل کامل پیامد‌های تجاری همه‌گیری کرونا و بحران اقتصادی ناشی از آن نشان داد که بودجه کاوش و جستجو با نرخ رشد مرکب سالانه 12.2% در 7 سال آینده افزایش خواهد یافت. این بخش در شرایط فعلی سهمی 40.9 درصدی از بازار جهانی تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ را به خود اختصاص داده است.

برای مطالعه بیشتر در زمینه افزایش و همچنین دلایل رشد هزینه‌های دیجیتال مارکتینگ در سال‌های اخیر می‌توانید به مقاله بودجه دیجیتال مارکتینگ در وب سایت لاوان مراجعه کنید.

قیمت تبلیغات دیجیتال

از آنجا که استوری‌ها در شبکه اجتماعی اینستاگرام پس از یک دوره زمانی ناپدید می‌شوند، این یک فرصت خرید بازدید برای ویدیو اینستاگرام عالی برای بازاریابان است که از FOMO استفاده کنند (ترس از دست دادن). مثلا فقط تا ۲۴ ساعت می‌توانید از این تخفیف استفاده کنید.

مزایای استفاده از استوری در شبکه‌های اجتماعی

  • افزایش آگاهی از برند
  • تعامل مداوم با فالوئرها
  • مقرون به صرفه بودن
  • افزایش بازدید به صفحه سایت شما
  • فرصت دستیابی به مخاطبان جوان
استوری در شبکه های اجتماعی

بهترین روش‌‌ها برای استوری اینستاگرام

  • از نظرسنجی‌ها در استوری‌های اینستاگرام استفاده کنید.
  • لینک در استوری شبکه‌های اجتماعی خود اضافه کنید.
  • از فیلترها استفاده کنید.
  • برچسب‌های مکان را اضافه کنید.

آموزش رایگان دیجیتال مارکتینگ

همانطور که در قسمت‌های قبل به آن اشاره شد، امروزه دیجیتال مارکتینگ به بخش مهم و اساسی در کسب و کارها تبدیل شده است. در همین راستا مسئله آموزش و یادگیری دیجیتال مارکتینگ به صورت اصولی اهمیت دوچندان پیدا کرده است. با توجه به هزینه‌ بالای کلاس‌های آموزشی، دوره‌های محدودی برای آموزش این مبحث به صورت رایگان وجود دارد.

دوره های رایگان دیجیتال مارکتینگ

ما در ذیل به معرفی برخی از این دوره‌ها که به صورت کاملا رایگان وجود دارد، پرداخته‌ایم تا به شما در یادگیری این مبحث کمک کرده باشیم.

  • آموزش بازاریابی شبکه‌ اجتماعی (Hootsuite Academy)
  • آموزش آنالیز رسانه‌های اجتماعی (Quintly Academy)
  • آموزش بهینه سازی موتور جستجو (Udemy.com)
  • آموزش معرفی بازاریابی (Alison.com)

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این دوره‌ها به اینجا مراجعه کنید.

ساختار فریم‌ورک RACE در برنامه‌ریزی دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ RACE

برای مطالعه بیشتر درباره فریم ورک ریس اینجا کلیک کنید.

انتخاب آژانس دیجیتال مارکتینگ

حال که با مفهوم دیجیتال مارکتینگ و همچنین درک اهمیت آن آشنا شدید، نوبت به انتخاب یک شرکت تبلیغاتی برای بهره‌مندی از خدمات حوزه دیجیتال است. برای انتخاب آژانس دیجیتال مارکتینگ معیارهای بسیاری را باید در نظر گرفت تا نتیجه مطلوب برای کسب و کار به دست آید. برخی از مهمترین معیارهای این انتخاب شامل موارد زیر است:

  • سابقه و تجربه موفق در حوزه دیجیتال
  • خلاقیت در پروژه و پیاده‌سازی ایده‌های بکر
  • تجربه کار با برندهای بزرگ و کمپین‌های تبلیغاتی موفق
  • مهارت بالا در حل مسئله
  • تسلط بر بازار کار
  • تعرفه مناسب به همراه شفافیت در مسائل مالی
  • تعهد به کارفرما و اجرای پروژه

کلام آخر

در این راه عقب نمانید! شرکت لاوان تاکنون با برندهای مختلفی از جمله افق کوروش، چین چین، چیچک، اسنوا و بسیاری دیگر همکاری کرده است و سابقه‌ای طولانی در خصوص دیجیتال مارکتینگ دارد، پس می‌تواند کسب و کار شما را حرکت دهد. شما می‌توانید در وب سایت لاوان نمونه کار ها را مشاهده کنید.

در واقع دغدغه‌ مهم این روزهای شرکت‌ها، تدوین استراتژی بازاریابی دیجیتال برای نسل جدید، تولید محتوای طنز، برگزاری کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ، استفاده از ویدئو مارکتینگ، و سئو در اینستاگرام است. همه این دغدغه‌ها با اعتماد به یک آژانس دیجیتال مارکتنیگ حرفه‌ای و اصولی به راحتی بر طرف می‌شود!

همانطور که جان اف کندی یک بار گفت: ”تغییر قانون زندگی است و کسانی که فقط به گذشته یا حال نگاه می‌کنند مطمئناً آینده را از دست می‌دهند. “

 

برای هر کس در بازاریابی دیجیتال، تغییر جزو لاینفک کار است.  شما باید به جلو نگاه کنید و سعی کنید از فناوری‌ها ، ابزارها و استراتژی‌های جدید استقبال کنید تا از رقبای خود برتری پیدا کنید.

اگر به دنبال فعالیت موثر در شبکه‌های اجتماعی به خصوص در آینده نزدیک یعنی سال 1401 هستید و می‌خواهید در زمینه تبلیغات دیجیتال فعالیت داشته باشید، می‌توانید با شماره 22916723 جهت ارتباط با مشاوران تخصصی شرکت تبلیغاتی لاوان تماس بگیرید.

سوالات پر تکرار درباره دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ چیست ؟

دیجیتال مارکتینگ یا Digital Marketing به کلیه خدماتی گویند که در دنیای دیجیتال اعم از شبکه های اجتماعی، وب سایت و به طور کلی در رسانه ها انجام میشوند.

تفاوت بازاریابی آفلاین و دیجیتال در چیست؟

اصلی‌ترین تفاوت تبلیغات به صورت دیجیتال با دیگر ابزارهای بازاریابی Marketing در بخش تعامل آن با کاربران است. دنیای اینترنت و شبکه های اجتماعی باعث می‌شوند تا کسب و کارهای مختلف بتوانند بدون واسطه با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند.

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ کدام‌اند؟

ابزارهای مختلفی برای دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال وجود دارند البته از این موضوع که دیجیتال مارکتینگ در بخش آفلاین و آنلاین فعالیت دارد هم غافل نشویم، سئو و بهینه سازی سایت یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است.

وظایف یک دیجیتال مارکتر چیست ؟

وظایف یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ بستن کمپین تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی آنلاین در بستر وب سایت و شبکه های اجتماعی است.

وظایف مدیر دیجیتال مارکتینگ چیست ؟

وظایف یک مدیر دیجیتال مارکتینگ اندازه گیری شاخص های کلیدی (KPI) است که با سنجش های دقیق، میزان موفقیت یک کمپین تبلیغاتی را بررسی می‌کند و با استفاده از این دیتا ها و اطلاعات، بهترین آن ها را اجرا می‌کند.



:: بازدید از این مطلب : 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()